...

Kedves Látogatónk!


ELIS

Üdvözli Önt az Első Magyar Tisztatéri Mosoda Kft.
az ELIS csoport legújabb tagja.

Bemutatkozás


Pár szót rólunk és cégünkről

Az Első Magyar Tisztatéri Mosoda Kft. olyan új vállalkozás, amely hiányt pótol a magyarországi mosodai szolgáltatások területén. Cégünk Közép- és Kelet-Európában egyedüliként végez tisztatéri mosodai tevékenységet.
Arra vállalkoztunk, hogy 2006 második felétől megoldjuk azon potenciális partnerek gondját, akik eddig nem, vagy csak igen magas áron tudták elvégeztetni a tisztatérben használatos ruházat mosatását. Olyan tisztatéri mosoda beruházását tűztük ki célul, ahol megvalósítható a gyógyszeripari GMP B/C vagy ISO Class6, ISO Class7 besorolású tiszta tereiben használatos alacsony részecske leadású, steril ruházat tisztítása.

Szakmai háttér

Társaságunk három tagú tulajdonosi körében a pénzügyi befektetők mellett, egy a tisztatér-technológiában jártas szakember is helyet kapott. Az ő szakmai támogatása nélkül nem jöhetett volna létre ez a minden szempontból egyedülálló vállalkozás.

A cég szakmai és minőségügyi hátterét egy multinacionális gyógyszergyárban minőségellenőrzés, injekciógyártás területén több mint egy évtizedig dolgozott mikrobiológus végzettségű szakember biztosítja. Minőség ellenőrzés vezetőként több gyógyszer technológia beruházási projekt operatív tagja volt. A gyógyszeripar követelmény rendszerét, a tisztatéri ruházat tisztításához kapcsolódó gyakorlati problémákat és azok megoldását részletesen ismeri.

A szolgáltató bemutatása

Az Első Magyar Tisztatéri Mosoda Kft (a továbbiakban EMTM Kft) 2006-ban kezdte meg tisztatéri mosodai tevékenységét és azóta a legnagyobb hazai gyógyszergyárak a mi mosodákban végeztetik a tisztatérben használatos szálmentes ruháik mosatását.

A tevékenységünk során több felhasználónk jelezte, hogy problémás megoldaniuk egyéb munkaruháik szakszerű mosatását. A piac speciális igényeinek, a hazai szolgáltatók által biztosított szolgáltatás színvonalának, logisztikai helyzetünknek elemezését követően döntött társaságunk a mosodai szolgáltatási körünk bővítéséről, mely Higiénés szolgáltatás 2007-2008 évben valósult meg és kezdte el tevékenységet.
Az ezen irányú, egyre bővülő piaci igények kielégítése érdekében 2013-2014 évben egy új, nagyobb Higiénés mosodai rész került megépítésre, majd üzembe helyezésre, mely folyamatot követte a már meglévő Higiénés mosodai rész "D" téri mosodai részleggé alakítása.